info@molkonmedia.hu

+36-30/925-7056

Rólunk

Gábor: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig is tudtam, hogy ezzel fogok foglalkozni…
Komolyabban a középiskolás évek alatt kezdett el érdekelni a média világa. Iskolai tanulmányaim során a helyi televíziónál dolgozhattam és szerezhettem gyakorlatot. Ezáltal később videósként csöppentem az esküvő szolgáltatói szegmensbe. Emellett a fotózás is érdekelt, amelyet előbb autodidakta módon tanultam, mielőtt 2020-ban beültem volna az iskolapadba, hogy hivatalosan is fotográfus lehessek.
A fotózás már nem csak hobbi számomra, inkább hivatásként tekintek rá. Mára már a saját utamat járom, de mindeközben tanulok és fejlődök. Azt szeretem a fotózásban a legjobban, hogy minden alkalommal új embereket ismerhetek meg, minden fotózás különböző. Nincs két egyforma esküvő, pár vagy család. Számtalan barátság, jó ismeretség alakul ki a fotózások folyamán.
Tibor: A videós szakma szeretete talán a nagyszüleim 50. házassági évfordulójával kezdődött, ahol a helyi tévé munkatársainak hála sikerült szép emlékké varázsolni a kiscsaládos eseményünket. Az évek során több tévénél és produkciónál már nagyobb rálátással ismertem meg a szakma fortélyait és képeztem magam nem csak a operatőri, de vágói ismeretekkel és gyakorlattal is. A legjobb érzés az volt, amikor már diákoknak is át tudtam adni azokat a készségeket, amivel munkám során megismerkedtem. A jövőben is nagy elhivatottsággal és lelkesedéssel adózom megbízóinknak.

Ez lesz az egyik legkülönlegesebb nap az életetekben, és mi célunknak tekintjük, hogy ezeket, a soha vissza nem térő momentumokat oly módon örökítsük meg, amit bármikor újra lehet élni. Emiatt érezzük magunkat kiváltságosnak, hogy az életetek egyik legfontosabb eseményének részesei lehetünk. 

Mindig is azon a véleményen voltunk, hogy még a készülődés időszakában találkozzunk személyesen is, ismerjük meg egymást. A nagy nap előtt úgyis többször fogunk beszélni az esküvő menetéről, rólatok és még más dolgokról is. Ezáltal sokkal könnyebb nekünk és nektek is, hogyha nem vagyunk idegenek egymás számára, nem érzitek magatokat feszélyezve, felszabadultan tudtok kameráink elé állni és csak az őszinte pillanatoknak lehetünk tanúi. Erre az egyik legjobb alkalom a Jegyes fotózás, mely segít abban, hogy a fotózás során oldjam a bennetek rejlő feszültséget, hisz a legtöbb pár nem állt még kamera előtt.
“A párom utálja, ha fotózzák, egyáltalán nem vagyunk fotogének” az egyik leggyakrabban elhangzó mondat. Ekkor nincs más teendőtök, mint bíznotok bennünk, mi majd megmutatjuk nektek, hogy mi az, ami jól áll Nektek, mi az előnyös profilotok.
Ez egyfajta főpróba a Nagy Nap előtt.  
Nem utolsó szempont, hogy ezekből a képekből akár az esküvői köszönőajándékokat is meg lehet valósítani vagy a későbbiekben különböző alkalmakra tökéletes ajándékozási lehetőség. 
Limitált számú esküvőt vállalunk el, mivel minden egyes párnak a lehető legjobb szolgáltatást kívánjuk nyújtani. Ezáltal a kész anyagok sem két hét alatt készülnek el, a hangsúly a minőségen van, nem pedig a mennyiségen. Nyílván kíváncsiak vagytok már másnap, hogy vajon milyenek lettek a fotók, ezért az esküvőtök után 7 napon belül küldök egy válogatást Nektek.
Honlapunkon arra törekedtünk, hogy szolgáltatásainkkal kapcsolatban minden információt megtalálj. Amennyiben kérdésed van vagy az oldalon megtalálható csomagokon kívül egyedi árajánlatot kérnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken vagy a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével.
 
Reméljük, eddigi munkáink megtekintését követően minket választotok és hamarosan együtt dolgozhatunk!
 
Molnár Gábor és Kothencz Tibor