info@molkonmedia.hu

+36-30/925-7056

Gábor: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindig is tudtam, hogy ezzel fogok foglalkozni…
Komolyabban a középiskolás évek alatt kezdett el érdekelni a média világa. Iskolai tanulmányaim során a helyi televíziónál dolgozhattam és szerezhettem gyakorlatot. Ezáltal később videósként csöppentem az esküvő szolgáltatói szegmensbe. Emellett a fotózás is érdekelt, amelyet előbb autodidakta módon tanultam, mielőtt 2020-ban beültem volna az iskolapadba, hogy hivatalosan is fotográfus lehessek.
A fotózás már nem csak hobbi számomra, inkább hivatásként tekintek rá. Mára már a saját utamat járom, de mindeközben tanulok és fejlődök. Azt szeretem a fotózásban a legjobban, hogy minden alkalommal új embereket ismerhetek meg, minden fotózás különböző. Nincs két egyforma esküvő, pár vagy család. Számtalan barátság, jó ismeretség alakul ki a fotózások folyamán.
Tibor: A videós szakma szeretete talán a nagyszüleim 50. házassági évfordulójával kezdődött, ahol a helyi tévé munkatársainak hála sikerült szép emlékké varázsolni a kiscsaládos eseményünket. 
Az évek során több tévénél és produkciónál már nagyobb rálátással ismertem meg a szakma fortélyait és képeztem magam nem csak a operatőri, de vágói ismeretekkel és gyakorlattal is. A legjobb érzés az volt, amikor már diákoknak is át tudtam adni azokat a készségeket, amivel munkám során megismerkedtem. 
A jövőben is nagy elhivatottsággal és lelkesedéssel adózom megbízóinknak.