info@molkonmedia.hu

+36-30/925-7056

Gyakran ismételt kérdések

Mindig is azon a véleményen voltunk, hogy még a készülődés időszakában találkozzunk személyesen is, ismerjük meg egymást. A nagy nap előtt úgyis többször fogunk beszélni az esküvő menetéről, rólatok és még más dolgokról is. Ezáltal sokkal könnyebb nekünk és nektek is, hogyha nem vagyunk idegenek egymás számára, nem érzitek magatokat feszélyezve, felszabadultan tudtok kameráink elé állni és csak az őszinte pillanatoknak lehetünk tanúi. Erre az egyik legjobb alkalom a Jegyes fotózás, mely segít abban, hogy a fotózás során oldjam a bennetek rejlő feszültséget, hisz a legtöbb pár nem állt még kamera előtt.

Amennyiben messze laktok, vagy nehezebben megoldható, akkor video chatben is tudunk beszélgetni.

Természetesen, alanyi adómentes számlát állítunk ki a kifizetett összegről.

Jogdíjmentes zenékkel dolgozunk, mindig az adott videó hangulatának megfelelően. 

Azt szeretnénk, hogy az ajánlat tényleg személyre szabott legyen. Ti leírjátok mire van szükségetek, mi pedig leírjuk, hogy ez mennyibe kerül. Csak azért fizessetek, amit kértetek. 

Egyértelműen jobb egy összeszokott csapatot választani, így mi ezt ajánljuk minden esetben. Jobb egy összeszokott csapat, akiknél megvan az összhang és már dolgoztak együtt több alkalommal is.

Rendelkezésre állás az újasszonytánc végéig, kb 01:30-ig. A rendelkezésre állás természetesen hosszabbítható, amennyiben a buli hangulata megkívánja. Ennek díja 20.000 Ft/óra

Természetesen írunk, amiben minden feketén-fehéren le van írva.

A vacsora közben csak részleteket/pillanatképeket veszünk fel, mivel az egész napos pörgés után nekünk is szükségünk van szünetre és éhesek is leszünk.

Csongrád-Csanád vármegyén belül ingyenes, azon kívül 100ft/km.

Természetesen igen. Mi csak a tervezést csinájuk, a gyártást egy erre szakosodott profi céggel készíttetem. Véleményünk szerint a képek egy könyv formájában tudnak leginkább megelevenedni.