Aki még nem ismerne minket, bemutatkoznánk. Gábor és Tibor vagyunk, barátokként és összeszokott csapatként sok éve készítünk fotókat és videókat. Mindketten a televíziózás során kerültünk kapcsolatba a videózással, majd a közös munkánk során jöttünk rá, hogy az esküvői fotózás és videózás lesz a fő területünk, de mindezek mellett szívesen készítünk üzleti portrékat és családi fotókat, valamint promóciós, reklám célú képeket és videókat is.

„Számomra a fotográfia nem a nézésről, hanem az érzésről szól. Ha nem érzed azt, amit nézel, akkor sosem leszel képes arra, hogy érzéseket válts ki azokban, akik a képeidet nézik.”
- Don McCullin
„Egy jól elkapott kép nem engedi, hogy megszökjön a pillanat.”
- Eudora Welty
„Légy önmagad. Sokkal inkább szeretek valami olyasmit látni – még ha esetlen is -, ami nem úgy fest, mint valaki más munkája.”
- William Klein
„Mindenkit még azelőtt szeretek lefényképezni, mielőtt rájönne, melyik a legjobb oldala.”
- Ellen Von Unwerth
„Ha szavakba tudnám önteni a történetet, nem kellene magammal cipelnem a fényképezőgépet.”
- Lewis Hine
"Egy fotós élete abból áll, hogy folyton lemarad a fontos pillanatokról, a legtöbbet csak a fejében őrzi, és a megfelelő pillanatban ezeknek az emlékeknek az esszenciájából áll össze a valódi fénykép."
- Kálló Péter
„A fotózás az a történet, amelyet nem sikerül szavakba önteni."
- Destin Sparks
„A ‘fényképez’ szónak szerencsés szinonimája a magyar nyelvben: ‘megörökít’. Érzékelteti a múló idő megragadásának, a tűnékeny világ megőrzésének szándékát. Idő és fényképezés elválaszthatatlanok. Az exponálás egy pillanatot búcsúztat: a jelenből a gombnyomás pillanatában múlt lesz. A képen annak lenyomatát őrizzük-ami volt.”
- Korniss Péter

Ti átélitek, mi megörökítjük!

Portré fotózás

Ha egy kis önbizalomnövelésre vágysz vagy éppen üzleti célú képet szeretnél, amivel a social media területén szeretnél reklámozni. 

Szolgáltatás és termékfotózás

Amikor elkészítünk egy fotót vagy videót, az a fő célunk, hogy a reklám a lehető legnagyobb impulzust generálja. Mert minden reklám egyetlen célt szolgál: eladni egy szolgáltatást egy terméket, egy ötletet… akármit. 

Esemény fotózás és videózás (nem csak esküvő)

– céges rendezvény
– koncert
– születésnap
– buli
– keresztelő

– évforduló
– szalagavató
– előadás
– werk
– egyéb események

Lépjen kapcsolatba velünk

Szeged környéki bázis, de országos kiszállás

+36 30 925 7056

info@molkonmedia.hu